Verrassing voor mijn vriendin

De zomer was alweer veel te snel voorbij gegaan en de saaie donkere dagen waren weer aangebroken. We waren allebei hard aan het werk aan onze studie, die verliep tot nu toe erg goed. We zaten ook allebei in ons examenjaar, dus met een beetje hard werken hadden we een diploma. Ik wist inmiddels wel hoe ik mijn vriendin moest verrassen en had ook nu, nu het weer bijna Kerstmis was, weer een leuke verrassing voor haar geregeld. We woonde in Den Haag en daar stikte het van de sexclubs, dus ik ging daar een keer heen. Amber was denk ik wel klaar voor wat groter werk dan elke dag mijn pikkie aanzien. Ik had aan de eigenaar gevraagd of ik mijn vriendin op die locatie kon verrassen met een echte gangbang. De eigenaar vond dat een leuk idee en we hadden een datum afgesproken.

Het was een woensdagmiddag, op die dag zou het op zijn rustigst zijn, had de eigenaar gezegd. Ik had Amber al ingelicht dat ik een verrassing voor haar zou hebben die dag. Zo zat ze geblinddoekt achter op mijn fiets, ze hield me stevig vast om mijn middel. Toen we daar aankwamen deed ik haar blinddoek maar gauw af en ze stond eventjes raar te kijken. We liepen naar binnen en ze werd al steeds enthousiaster. Er stond wat achtergrondmuziek aan, typische sexclub muziek en ik liep naar de eigenaar toe. Hij nam ons mee naar een grote kamer, die we helemaal voor onszelf zouden hebben. Ik had veel aan de eigenaar overgelaten en gezegd dat ik vooral zal gaan kijken naar mijn meisje. Voor mij was het dus ook nog een grote verrassing hoe het zou gebeuren, maar dat Amber helemaal uitgeleefd zou worden was wel duidelijk. Amber kreeg even de tijd om zich uit te kleden en een sexy lingerie aan te trekken uit de collectie. Ze zag er zo geil uit en zat ook helemaal in haar rol, ik kreeg er gelijk al een stijve van als ik naar haar keek. Ik gaf haar nog een lange tongzoen, voordat ik haar uit handen zou geven aan een paar geile mannen.
Even later kwam de eerste lading mannen binnen in de kamer, met in het midden een grote bank. Amber liep naar een man en trok hem naar de bank toe, hij ging erop zitten en Amber ging op haar knieën op de grond zitten om zijn grote pik in haar mond te nemen. De man was rond de 30 en zijn dikke pik werd al snel stijf van de behandeling, deze lengte was ze wel gewend van mij. Al snel kwamen ook andere mannen om haar heen staan om de volgende te zijn, de oudste van deze groep was ergens in de 40. Amber haar mooie rooie lingerie ging al meteen aan flarden, de mannen trokken het stof bijna van haar af, tot ze helemaal naakt op haar knieën zat. Toen stond Amber op en ging met haar spleetje op de pik van de man zitten, terwijl ze inmiddels een andere pik in mond geduwd kreeg. De man onder haar ging hard tekeer op haar kutje en een andere man wreef hard over haar klitje heen. Om de zoveel tijd nam ze weer een andere lul in haar mondje, totdat ze opstond van de man die op de bank zat. Ze ging nu zelf op haar knieën op de bank zitten en haar kontje uitdagend naar de mannen toegekeerd. Een andere man liep naar haar toe en stak zijn stijve lul diep in haar spleetje, het gekreun van Amber klonk luid door de hele kamer. Van over de rugleuning begon ze wild een pik te pijpen die ze nog niet in haar mond had gehad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *