De goede daad

Het was een koude regenachtige dag. Mijn pik was stijf en ik was lekker aan het trekken. Als 30 jarige man zat ik in een rare periode als het aankwam op seks. Ik was te oud om een twink te zijn, maar te jong om een daddy te zijn. Ik keek naar porno waar grote stoere zwarte mannen zich lieten neuken door magere blanke twinks. Ik kwam bijna klaar toen ik opeens iets hoorde bij mijn voordeur. Ik keek door het raam naar buiten en zag daar een man in slechts een T-shirt en een spijkerbroek in de regen een blikje bier uit mijn kliko halen en het laatste beetje opdrinken. Het was een zwarte man van 45 jaar met ongekamd kroeshaar. Zijn kleren zagen er vies uit en hij had een grove baard. Ik had zoveel medelijden met deze man dat ik naar beneden liep en de door open deed en de man naar binnen liet. De man lachte naar mij en strompelde langzaam naar binnen. Hij was overduidelijk dronken. Hij stonk ook verschrikkelijk naar een mix van alcohol, sigaretten en zweet. Hij sprak geen Nederlands, en het enige Engels wat deze zwerver sprak was ‘‘My Friend, My Friend’’ over en over. Maar ik werd er wel geil van. Die vieze oude man.

Omdat hij zo dronken was deed ik zijn shirt en zijn broek uit. De natte kleren deed ik in de was. De zwerver deed ook zijn onderbroek uit. Het was een grijze boxer gevuld met pis en zaadvlekken, Ik kon het niet laten om er even aan te ruiken. Ondanks de koude regen was het nog lekker warm. De zwerver stond met zijn rug naar mij toe. Zijn hele lichaam was lekker behaard met dat zwarte kroeshaar. Zijn reet was net zo harig en er kwam tussen zijn billen een flinke bos zwart haar uit dat zijn ster lekker bedekte. Ik hield zijn hand vast en leiden hem naar de douche.
Hij vond het heerlijk. Het warme water zorgde ervoor dat hij begon te spinnen als een kat. Ik pakte een washandje, deed nu ook mijn kleren uit en mijn lul was nog steeds lekker hard en ging bij hem staan in de douche. Hij was zo dronken dat hij nauwelijks recht op kon staan, laat staan zichzelf kon wassen. Dus ik deed het voor hem.

Ik waste zijn tietjes en behaarde tepels. Daarna zijn behaarde buik en zijn diepe navel. Ik pakte wat shampoo en begon zijn flinke bos zwart schaamhaar te wassen. En toen kwam ik bij zijn zwarte lul. Ik deed langzaam zijn voorhuid omhoog en een flinke vleug oud pis en zaad sprong mijn neus in. Het was zo vies maar ook zo geil. Toen ik zijn eikel bloot maakte zag ik lagen vol smegma zitten. Als een goede homo was er maar één ding om te doen. Ik bracht zijn vieze lul naar mijn mond en begon hem schoon te likken in de stromende douche. Ik ben dol op elke soort kaas en lulkaas valt daar ook onder. Het was zo’n sterke geur en smaak mijn pik begon helemaal te lekken. De vieze zwerver begon te kreunen en te steunen. Maar ik wilde niet dat hij al kwam. Ik had nog andere plannen met hem…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *