Geile verrassing

Mijn vriendin kwam thuis na een etentje met haar 2 beste vriendinnen, Jantine en Cleo mijn vriendin is blond 1,85 normaal figuur lange benen lekker volle borsten allemaal zijn we halverwege de dertig. Jantine is blond wat dunner dan mijn vriendin heeft kleine borsten heb ze nooit naakt gezien maar in de zomer komen alle vormen wel in beeld en Cleo is juist wat voller dan mijn vriendin een dikkere buik ze is kleiner ook dikke kont en lekkere vollere borsten die klein beetje hangen. Ze kwam dus thuis met haar vriendinnen en ik lag al te slapen. Ik hoorde de deur wel maar dacht dat ze alleen was, en viel weer in slaap. Na een tijdje ging de slaapkamerdeur open en kwam vriendin op het rand van het bed zitten.

Ze ging met haar handen onder dekens op zoek naar mijn boxershort. Hier door werd ik wakker en op dat moment pakte ze mijn slappe lul vast en begon deze te kneden als snel werd hij stijf en hard. Ik heb geen hele grote lul gewoon gemiddeld maar wel lekker dik. Er brandde licht op de gang en de deur stond nog op een kier waardoor er weinig licht in de kamer was. Ik deed mij ogen open en zag mijn vriendin zitten alleen in haar string. Haar mooie borsten in het schemerlicht en haar warme hand om mijn lul maakte mijn gelijk enorm geil. Hmm ik wilde meer, wilde haar borsten aanraken maar al gauw ging ze wat naar achter en kon ik er nier bij. Ze ging staan bukte naar mij toe en ging met open mond naar mijn lul, oehh dacht ik ze gaat me lekker pijpen, dat doet ze graag en kan het ook heel goed, ze weet dat ik er enorm van geniet als ze me pijpt. Net voordat ze bij mijn glimmende eikel komt waar al een druppel vocht uitkomt geeft ze een klein likje op het puntje van mijn lul en gaat weer staan! Shit ze maakt met gek. Ze zegt ik heb een leuk idee. In onze grote slaapkamer hebben we een kasten wand die als een soort wand fungeert. Achter de kasten wand staat een strijkplank een rek voor handdoeken en lakens ook hangt er een ijzeren stang aan de muur en plafond om wat op te kunnen hangen om te drogen.

Ze vraagt me mee te lopen ze pakt mijn hand vast en terwijl we lopen hijs ik mijn short omhoog. Ze zegt ik ga je verwennen en jij hebt niks te vertellen geef je over aan mij en geniet. Ok denk ik nog dit hebben we nog nooit gedaan wat gebeurd hier! Ze klikt het lampje op het nachtkastje aan en we lopen om de kasten wand heen ze blijft staan naast de stellingkast en ze zegt loop naar de muur en draai je om. Ze pakt wat uit de stelling en ik kijk naar haar, ze bukt voorover en zie in de iets verlichte kamer haren borsten lekker hangen terwijl ze bukt hmm haar mooie volle billen waar het touwtje van haar string weer zichtbaar word en zelfs een klein beetje haar sterretje zie! Ze komt snel weer overeind, zo heb je goed gekeken? Ze vraagt mijn beide armen naar voren te doen! En zegt nogmaals geef je aan mij over doe precies wat ik zeg en geniet! Zo niet dan is het genieten klaar. Ik doe beide handen naar voren terwijl ze een paar stappen naar mij toe komt hmm haar heerlijke volle borsten wil ik vastpakken maar nee weer krijg ik die kans niet. Luister zegt ze precies doen wat ik zeg!! Ik waarschuw je niet meer! Alleen handen naar voren. En dan slaat ze ineens handboeien om mijn polsen. Uhh waar komen die vandaan moppel ik, ssst zegt ze je gaat het heerlijk vinden. 1 borst druk ze tegen me hand aan haar lekkere tepel hard en ze zegt doe je handen omhoog. Daar klikt ze de handboeien aan een touw met een haakje eraan blijkbaar had ze die opgehangen voordat ze naar het bed kwam. Zo daar sta je dan zegt ze je kan geen kant meer op liefje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *